Pozvánka na LS

 florbalové soustředění 2024

Florbal MINERS Jirkov

Sportovní hala a Sportovní Areál Kadaň

Vážení rodiče, florbalisti a florbalistky

Termín soustředění:

od sobota 10. srpna do pátku 16. srpna 2024

Soustředění začíná v sobotu 10. srpna 2024 srazem v odpoledních hodinách na vlakovém nádraží JIRKOV ZASTÁVKA (čas bude upřesněn po sjednání dopravy). Od neděle 11.8.2024 bude probíhat dvoufázový trénink ve Sportovní hale, dopoledne a odpoledne vždy 1,5 hodiny, pro jednotlivé kategorie, vedený certifikovanými trenéry a jejich asistenty. V čase mezi tréninky v hale budou probíhat další sportovní aktivity, zaměřené na zvýšení kondice, obratnosti a individuálních florbalových dovedností hráčů a hráček. Ve sportovním areálu jsou k dispozici další sportoviště, která budeme využívat – posilovna, tělocvična, tenisové kurty, kurt na plážový volejbal, work-out hřiště, minigolf, hřiště na hokejbal, plavecký bazén. V případě dobrého počasí bude „suchá“ příprava pokračovat „mokrou“ variantou na termálním koupališti. Večery si pak žijeme společně stráveným časem. K dispozici jsou stolní a společenské hry. Akce bude ukončena v pátek 16. srpna 2024 v odpoledních hodinách na vlakovém nádraží JIRKOV ZASTÁVKA (čas bude upřesněn po sjednání dopravy) předáním dětí rodičům.

Děti kategorií (ročníků 2018 – 2005) budou ubytováni v tělocvičně ZŠ Kadaň Sluníčková, takže bude potřeba si přinést karimatku, spacák, prostěradlo s gumou, případně deku a polštář. Pokud ale tuto možnost nemáte, bude stačit klidně i spacák. Informace o základní a doporučené výbavě pro děti, včetně veškerých dalších podrobností o akci, jsou uvedena na webu http://florbalminers.cz/

Od neděle 11.8.2024 bude zajištěno 3x denně kvalitní stravování v restauraci xxxx, plus navíc dvě svačiny a druhá večeře. Pro účastníky budou připravovány denně snídaně, svačiny, obědy, druhé svačiny, večeře a druhé večeře. Samozřejmostí bude zajištěný kvalitní pitný režim, na který budou striktně dohlížet jak trenéři a jejich asistenti, tak i vedoucí celé akce. Zdravotní dozor po celou dobu akce je rovněž zajištěn. Budeme rovněž opékat a grilovat (dle počasí a časových možností).

Důležité finanční informace

 

V době první informace o konání soustředění jsme vycházeli z aktuálních finančních možností klubu a proto jsme celkovou cenu soustředění upravili na konečných

 3.000.- Kč

(cena zahrnuje dopravu, pronájem sportovišť, ubytování, stravování

a zajištění trenérů, asistentů a zdravotnického dozoru)

ZAPLACENÍ NEVRATNÉ ZÁLOHY ve výši 1.500,- Kč do 30. dubna 2024,

DOPLATEK ve výši 1.500.- Kč nejpozději do 31. července 2024

Proto prosíme všechny, kteří se budou chtít soustředění účastnit, aby nám nejpozději do 30.04.2024 účast potvrdili vyplněním a zasláním závazné přihlášky (ZDE: Přihláška), kdy také oznámíme s konečnou platností, zda se soustředění uskuteční.

Přihláška je k dispozici na webu, která následně odejde na soustredeni@florbalminers.cz  a také vám ji můžeme následně odeslat v případě vašeho zájmu jako přílohu e-mailu.

Platbu prosím proveďte na účet č.: 2301015408/2010 (Fio Banka a.s., Chomutov), Variabilní symbol platby: uveďte prosím rodné číslo dítěte bez lomítka. (VÝJMEČNĚ PO DOHODĚ V HOTOVOSTI do 31.7.2024 do rukou členů Výkonného výboru).

Pokud hráč/hráčka (po odevzdání přihlášky) dlouhodoběji onemocní, či akutně onemocní těsně před konáním soustředění, a nebude se moci soustřední zúčastnit, oznámí toto písemně týden před nástupem (v případě akutního onemocnění spolu s lékařskou zprávou do 24 hod před začátkem) na soustredeni@florbalminers.cz, bude jí/mu částka vrácena dle VPS Florbalu Jirkov z.s..

Důležité organizační informace

Na základě zkušeností z minulých akcí si vás dovolujeme upozornit, že všichni účastníci kategorií (ročníky 2005 a mladší) budou soustředění absolvovat BEZ mobilních telefonů a dalších elektronických zařízení, dle podmínek VPS Florbalu Jirkov z.s.

Propagujeme WiFi FREE sportovní aktivity!

Prosíme, připojte se s námi k tomuto opatření a nedávejte svým dětem na soustředění tato zařízení. V případě potřeby budou k dispozici telefonní čísla trenérů, asistentů, vedení klubu a dalších dospělých účastníků, na kterých bude možné se informovat o průběhu akce, případně předat urgentní informace vašim dětem.

Navíc, samozřejmě z důvodu blízké vzdálenosti Kadaně není problém věci pochopitelně řešit i případnou osobní účastí.

Moc vám děkujeme za pochopení!

Realizační tým LS za Florbal Jirkov z.s.

Martin Košťálek a David Dudek

01.1.2024

 

Close