Pozvánka na Florbalový kemp

Florbalový kemp 2019

Florbal MINERS Jirkov

3. ZŠ Jirkov

 

Vážení rodiče, florbalisti a florbalistky

Termín Florbalového kempu:

od soboty 23. listopadu do neděle 24. listopadu 2019

Florbalový kemp začne v sobotu 24. listopadu 2019 srazem v 7:00 – 8:00 hodin v tělocvičně 3. ZŠ Jirkov a bude ukončen mezi 16:30 – 17:00 hodin předáním dětí rodičům. V neděli 25. listopadu 2019 bude harmonogram začátku a ukončení stejný. V průběhu kempu bude probíhat dvoufázový trénink v tělocvičně, dopoledne a odpoledne vždy 1,5 hodiny, vedený certifikovanými trenéry a jejich asistenty, součástí bude také trénink s florbalovou hvězdou. V čase mezi tréninky v tělocvičně budou probíhat další sportovní aktivity, zaměřené na zlepšení obratnosti a individuálních florbalových dovedností. 

 

V průběhu dvoudenního kempu bude zajištěno kvalitní stravování v restauraci Koliba. Pro účastníky budou připravovány dvě svačiny (dopolední a odpolední) a oběd. Samozřejmostí bude zajištěný kvalitní pitný režim, na který budou striktně dohlížet jak trenéři a jejich asistenti, tak i vedoucí celé akce. Zdravotní dozor po celou dobu akce je rovněž zajištěn.

 

Informace o základní a doporučené výbavě pro děti:

·        Vhodná venkovní i halová obuv, přezůvky

·        Sportovní oblečení (kraťasy, dlouhé tepláky, tričko, mikina, zimní bunda, náhradní ponožky a spodní prádlo…)

·        Florbalová hůl

·        Gumička na vlasy v případě dlouhých vlasů (z bezpečnostních důvodů)

·        Malý batůžek a láhev na pití

 

Důležité dokumenty, které je potřeba donést v sobotu ráno:

·        Kopie kartičky zdravotní pojišťovny

·        Podepsaný informovaný souhlas

·        Pokud dítě bere léky, nebo je na něco alergické, je potřeba donést vše řádně vypsané

 

Důležité finanční informace

 

V době první informace o konání florbalového kempu jsme vycházeli z aktuálních finančních možností klubu a proto jsme celkovou cenu soustředění upravili na konečných

Člení klubu Florbal MINERS Jirkov                                       0,- Kč

Nečleni klubu Florbal MINERS Jirkov                              500,- Kč   

(cena zahrnuje pronájem sportovišťstravování zajištění trenérů, asistentů a zdravotnického dozoru)

!!POZOR!! Cenové zvýhodnění pro dalšího rodinného příslušníka! !! POZOR!!

 

KONEČNÁ CENA PRO MLADŠÍHO SOUROZENCE je 250,- Kč

ZAPLACENÍ ve výši 500,- Kč do 21. listopadu 2019

Proto prosíme všechny, kteří se budou chtít florbalového kempu účastnit, aby nám nejpozději do 21. 11. 2019 účast potvrdili vyplněním a zasláním závazné přihlášky (ZDE: Přihláška), kdy také oznámíme s konečnou platností, zda se kemp uskuteční.

 

Přihláška je k dispozici na webu a také vám ji odešleme v případě zájmu jako přílohu e-mailu.

Platbu prosím proveďte na účet č.: 2301015408/2010 (Fio Banka a.s., Chomutov), Variabilní symbol platby: uveďte prosím rodné číslo dítěte bez lomítka. (VÝJMEČNĚ PO DOHODĚ V HOTOVOSTI do 21. 11. 2019 do rukou členů Výkonného výboru).

 

Pokud dítě (po odevzdání přihlášky) dlouhodoběji onemocní, či akutně onemocní těsně před konáním florbalového kempu, a nebude se ho moci zúčastnit, oznámí toto písemně týden před nástupem (v případě akutního onemocnění spolu s lékařskou zprávou do 24 hod před začátkem) na soustredeni@florbalminers.cz, bude jí/mu částka, po odečtení přímých nákladů (pokud budou) vrácena.

 

Důležité organizační informace

 

Na základě zkušeností z minulých akcí si vás dovolujeme upozornit, že účastníci kategorií (ročníky 2007 a mladší) budou florbalového kempu absolvovat BEZ mobilních telefonů a dalších elektronických zařízení.

 

Propagujeme WiFi FREE sportovní aktivity!

 

Prosíme, připojte se s námi k tomuto opatření a nedávejte svým dětem na florbalový kemp tato zařízení. V případě potřeby budou k dispozici telefonní čísla trenérů, asistentů, vedení klubu a dalších dospělých účastníků, na kterých bude možné se informovat o průběhu akce, případně předat urgentní informace vašim dětem.

 

Navíc, samozřejmě z důvodu blízké vzdálenosti 3. ZŠ Jirkov není problém věci pochopitelně řešit i případnou osobní účastí.

 

Moc vám děkujeme za pochopení!

 

Realizační tým Florbalového kempu za Florbal Jirkov z.s.

Mgr. Králíčková Kateřina a Martin Košťálek

1. 11. 2019

 

Close